Mexicaanse lounge decoratie

Traditionele textiel zoals serapes, rebozos en huipiles

Welkom bij onze Mexicaanse lounge! Hier willen we je meenemen op een reis door de kleurrijke en levendige cultuur van Mexico. Van de traditionele ambachten en kunst tot de rijke culinaire tradities, Mexico heeft zoveel te bieden en we zijn trots om dit alles aan jou te laten zien.
Onze lounge is ontworpen om de warmte en gastvrijheid van Mexico uit te stralen. We hebben zorgvuldig geselecteerde decoraties en meubels geplaatst om een ​​ontspannende en gezellige sfeer te creëren. Denk aan kleurrijke kussens, opvallende tapijten, handgemaakte aardewerk en folkloristische kunstwerken die je laten onderdompelen in de Mexicaanse cultuur.
We hebben ook een selectie van Mexicaanse gerechten en drankjes om je smaakpapillen te verwennen. Van de heerlijke taco's en nacho's tot de verfrissende margarita's en tequila, we willen dat je de authentieke smaak van Mexico proeft.

Of je nu met vrienden wilt chillen of een intiem diner voor twee wilt hebben, onze Mexicaanse lounge is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de rijke cultuur en tradities van Mexico. Kom en ervaar het zelf!

Kijk ook eens op:

Compleet Mexicaans feest: mexicaansthemafeest.nl
Livemuziek, dans en entertainment: mexicaans-themafeest.nl
Catering, hapjes, food trucks en decor: mexicaansethemafeest.nl
Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl

Neem contact met ons op:
Chat met ons: [chat link]

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).